SÖZ VERDİK ! SÖZÜMÜZÜ TUTTUK !
Belediyemizde çalışan 10 sözleşmeli personelin 2012-2018 yılları arasında ödenmeyen ek ödemeleri Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN’ ın talimatıyla ödendi. Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN, ‘’Yerel seçimler öncesinde verdiğimiz sözleşmeli personel alacaklarının ödenmesine ilişkin sözümüzü bugün itibariyle yerine getirdik.10 sözleşmeli personele fiyat güncellemesiyle birlikte toplamda 330.187 TL ödeme yapıldı. 2012/2265 sayılı Bakanlar Kurulu Kanununda belirtilen Sözleşmeli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Kararı uygulayarak geçmiş dönemden gelen personel alacaklarını belediyemizin öz kaynaklarıyla ödedik. Halkımıza hizmet vermiş ama emeğinin karşılığını alamamış personelimizin hakkını teslim ettik. Görevi devraldığımız günden itibaren uygulamış olduğumuz mali disiplin çalışmaları ile belediyemizin mali yapısını geliştirmek için büyük çaba sarf ediyoruz. Bir taraftan ilçemizin eksiklikleri belirleyip gideriyoruz bir taraftan da geçmişten gelen bu tür alacakları da ödüyoruz. Çalışanına hakkını veren ama ödediği maaşın son kuruşuna kadar da hakkını alan bir anlayışın temsilcisiyiz. Ayrıca özellikle vurgulamak istediğim bir nokta daha var. Bize 'Belediyeyi kazanırlarsa personel maaşını dahi ödeyemezler’ diyerek kendince bizi küçümseyen arkadaşlarımız yanıldı. Merkezi bütçeden gelen payların azaldığı, Pandemi nedeniyle hesap edilmeyen harcama kalemlerinin çıktığı bir dönemde birçok belediye personel maaşını dahi ödemek için kredi çekerken biz akıllı bir planlama, yerinde kararlar ile hem personel ödemeleri hem de planlanan hizmetlerin hayata geçirilmesi noktasında sıkıntı yaşamıyoruz. Bize inanarak emaneti ehline verenlerin güvenine layık olmak için gece gündüz demeden mücadele ediyoruz. İnşallah halkımızın da desteğiyle geleceğin Akdağmadeni’ni birlikte inşaa edeceğiz.” dedi.

SÖZ VERDİK SÖZÜMÜZÜ TUTTUK - Akdağmadeni Belediyesi
soz-verdik-sozumuzu-tuttuk-yozgat-akdagmadeni-belediye