İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliği Belediye Başkanımız Sn. İrfan COŞGUN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Ersoy Ceylan ve kutsal mesleklerini icra eden Öğretmenlerimizle birlikte kutlandı. Program mesleğe yeni başlayan Öğretmen adaylarının yeminlerini etmesi ve öğrencilerin şiir dinletileriyle devam etti.
Başkanımız Sn İrfan COŞGUN ; Çocuklarımızı emanet ettiğimiz bu kutsal mesleği icra eden bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlayıp bütün öğretmenlere görevlerinde başarılar diledi.

24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı - Akdağmadeni Belediyesi
24-kasim-ogretmenler-gunu-kutlandi-yozgat-akdagmadeni-belediye