Belediye Başkanımız Sn. İrfan Coşgun Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. .
Başkanımız mesajında ‘’ Mübarek gün ve gecelerin hayatımızda vazgeçilmez bir yeri vardır. Tüm alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz (S.A.V)'in doğumu vesilesiyle kutladığımız Mevlid Kandili de bu özel günlerin başında yer almaktadır. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) hala dünyamızı, kalplerimizi ve ruhumuzu aydınlatmaya devam etmektedir. O, Peygamberler halkasını tamamlayan son davetçi, dini açıklayan, öğreten ve bütün ahlaki güzellikleri bizzat yaşayarak öğütleyen örnek bir şahsiyettir.''Ben Güzel Ahlakı Tamamlamak Üzere Gönderildim" diyen insanlığın örnek alacağı bir Peygamberin, ümmetine mazhar olabilmenin gurur ve şükür günüdür bugün. Bu nedenle Mevlid Kandili onun getirdiklerini anlamak için önemli bir fırsattır. Bu duygu ve düşüncelerle Mevlid Kandilinin tüm insanlığa sevgi, barış ve huzur getirmesini, bu mübarek gün ve gecelerin Peygamberimizi daha iyi tanımamıza vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz eder, başta tüm hemşehrilerim olmak üzere İslam Aleminin Mevlid Kandilini kutlarım" ifadelerine yer verdi.

Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun - Akdağmadeni Belediyesi
mevlid-kandiliniz-mubarek-olsun-yozgat-akdagmadeni-belediye