İlçemiz Gültepe Mahallesinde bulunan yıllardan beri atıl vaziyette bekleyen  Tekke yamacına , ilçemize hakim bir noktada bulunan vatandaşlarımızın spor yapabileceği , piknik yapabileceği ,aileleriyle birlikte doğa ile bütünlük sağlayan ve stresten uzak zamanlar geçirebileceği, bisiklet yolu ile ulaşımı sağlanan 200.000 metre karelik bir alana eski adıyla Tekke Mesire Alanı yeni adıyla 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı yapımı tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı - Akdağmadeni Belediyesi
15-temmuz-demokrasi-ve-sehitler-parki-yozgat-akdagmadeni-belediye