19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 100’ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNDE COŞKUYLA KUTLANDI.
Atatürk'ün Samsun'a çıkarak milli mücadeleyi başlatmasının 100'üncü yıl dönümünde, ilçemiz kapalı spor salonunda kutlama töreni yapıldı. Kutlama programına Belediye Başkanımız Uzm.Dr. Nezih YALÇIN, ilçe Kaymakamı Alp Eren YILMAZ , İlçe Emniyet Müdür Vekili Ziya AKKAYA,ilçe Jandarma Komutanı Tarık LÖK, kamu kurum müdürleri, okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenci aileleri ve öğrenciler katıldı.
Kutlama programı öğrencilerin halk oyunları gösterileri ve şiirlerin okumasıyla devam etti. Program sonunda 15- 21 Nisan Gençlik haftası nedeniyle ilçemizde düzenlenen okullar arası sportif turnuvalarda dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları verildi.

19 MAYIS BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI - Akdağmadeni Belediyesi
19-mayis-buyuk-coskuyla-kutlandi-yozgat-akdagmadeni-belediye