19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 100’ÜNCÜ YIL DÖNÜMÜNDE COŞKUYLA KUTLANDI.
Atatürk'ün Samsun'a çıkarak milli mücadeleyi başlatmasının 100'üncü yıl dönümünde, ilçemiz kapalı spor salonunda kutlama töreni yapıldı. Kutlama programına Belediye Başkanımız Uzm.Dr. Nezih YALÇIN, ilçe Kaymakamı Alp Eren YILMAZ , İlçe Emniyet Müdür Vekili Ziya AKKAYA,ilçe Jandarma Komutanı Tarık LÖK, kamu kurum müdürleri, okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenci aileleri ve öğrenciler katıldı.
Kutlama programı öğrencilerin halk oyunları gösterileri ve şiirlerin okumasıyla devam etti. Program sonunda 15- 21 Nisan Gençlik haftası nedeniyle ilçemizde düzenlenen okullar arası sportif turnuvalarda dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları verildi.

Tüm Etkinlikler
Etkinliklerimiz

Kanunlarda tanımlanan belediye hizmetlerini etkinlik, katılımcılık,saydamlık, hesap verebilirlik ve güler yüzlü hizmet ilkeleri çerçevesinde, teknolojik olanaklardan da yararlanarak, süratli ve dürüst bir şekilde yürütmek,

Takip Et
19 MAYIS BÜYÜK COŞKUYLA KUTLANDI - Akdağmadeni Belediyesi
Yozgat’ın 103 km doğusunda yer alan Akdağmadeni 1815 yılında yerleşim yeri olarak kuruluyor.1862 yılında da belediye teşkilatı kurulmuştur.Ülkemiz de ilk belediye 1858 yılında Beyoğlu Belediyesidir Akdağmadeni Belediyesi de 1862 yılında kurularak Türkiye’nin 2. belediyesidir.
19-mayis-buyuk-coskuyla-kutlandi-yozgat-akdagmadeni-belediye