Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN ‘’ Ramazan Bayramı’’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkanımız mesajında şu ifadeler yer verdi : Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da günahlardan azad olan Ramazan-ı Şerifi geride bırakarak Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnsanlık büyük felaketler yaşıyor. Dünyanın dört bir tarafında masumların göz yaşı akıyor, kanı dökülüyor. Barış, huzur ve esenlik dini olan İslam’a insanlık her zamankinden daha muhtaç. Hak ile batılın, zalim ile mazlumun mücadelesinde Allah’ın yardım ve inayeti olmazsa galip gelemeyiz. Biz aciziz, öyleyse her şeye gücü yeten Kadîr olan Allah'ın huzurunda boynumuzu büküp dua etmeliyiz. Rahman ve Rahîm olan Allah, masumlar ve mazlumlar hürmetine, Ramazan-ı Şerif ve Kadir Gecesinde edilen dualar hürmetine, Ramazan Bayramı  hürmetine, alemlere rahmet olarak gönderdiği Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (SAV) hürmetine, İsm-i Azam hürmetine dualarımızı kabul etsin. 2 yıl aradan sonra teravihlerimizi camilerimizde omuz omuza kıldık. Allah omuz omuza huzuruna duran biz aciz kullarını bir ve beraber eylesin. Ümmet-i Muhammed’e yeniden dirilişi, yeniden şahlanışı nasip etsin. Bizi ve neslimizi kendi yolunda sabit kılsın. Hoşgörünün, birlik ve beraberliğin pekiştiği ramazan ayımıza Allah'ım tekrar kavuşmayı nasip etsin. Bu duygularla Akdağmadeni’mizin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı en içten duygularımla tebrik ediyor, bayramın manevi ikliminin tüm insanlığa sağlık, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKANIMIZDAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI - Akdağmadeni Belediyesi
baskanimizdan-ramazan-bayrami-mesaji-yozgat-akdagmadeni-belediye