Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlayıp düzenlediği ‘’ Benim Adım Ebru ‘’ isimli Ebru sanatı sergisi açıldı.
Belediyemiz çok amaçlı konferans salonunda düzenlenen serginin açılış kurdelesini Belediye Başkanımız Sn. İrfan Coşgun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Ersoy Ceylan ve AK Parti İlçe Başkanı Sn. Adem Darımla hayırlı olsun dilekleri ile birlikte kesti. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Akdağmadeni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi iş birliği ile düzenlenen proje kapsamında 25 öğrencinin 50 eseri sergileniyor.
Sergiye katılan Belediye Başkanımız Sn. İrfan Coşgun yaptığı açıklamada şunları söyledi ; ‘’ Göreve geldiğimiz günden itibaren eğitim camiamızla sık sık bir araya gelip öğrencilerimizin standartlarının yükseltilmesi konusunda yapılabilecek projeler için desteklerimizi bildirmiştik. Bugün burada değerli öğrencilerimizin birbirinden güzel sanat eserlerini bir arada görüyoruz. İlçemizde bu tür kültür ve sanat etkinliklerinin devamlı hale gelmesi için belediye olarak da desteklerimiz devam edecektir. Bu Projeye katılarak muhteşem eserler oluşturan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyorum’’ dedi.

Benim Adım Ebru Sergisi Açıldı - Akdağmadeni Belediyesi
benim-adim-ebru-sergisi-acildi-yozgat-akdagmadeni-belediye