24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle, Belediyemiz tarafından organize edilen Akdağmadeni Belediyesi 24 Kasım Öğretmenler günü programı coşku ile kutlandı.
Akdağmadeni Ticaret ve Kültür Merkezi salonun da gerçekleştirilen programa Belediye Başkanımız Sn. İrfan COŞGUN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. Ersoy CEYLAN ve Akdağmadeni'nde bulunan tüm Öğretmenlerimiz katıldı.
Başkanımız; Çocuklarımızı emanet ettiğimiz, bu kutsal mesleği icra etmiş,ve gelecekte'de etmeye devam edecek olan öğretmenlerimize, programa katılımlarından dolayı teşekkürlerini sundu. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Belediye Başkanımıza hediye plaketi sunularak,Tüm Öğretmenlerimiz adına Belediye Başkanımız, İlçe Milli Eğitim müdürümüz ve okul Müdürleri eşliğinde pasta kesimi kapıldı.Programda değerli öğretmenlerimiz için şiir, müzik dinletileri gibi çeşitli sosyal etkinliklere de yer verilirken, Belediye Sinema Konferans salonunda öğretmenlerimizin film izlenimi ile birlikte kutlama son buldu.

Eğitim - Öğretim ile Birlikte - Akdağmadeni Belediyesi
egitim-ogretim-ile-birlikte-yozgat-akdagmadeni-belediye