Yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımı ve çevreci belediyecilik anlayışıyla planladığımız çalışmalarımızdan bir tanesi olan ‘’ Güneş Enerji Santrali’’ projesinde ihale tarihi belli oldu. 24,000 metre kare alana kurulacak Güneş Enerji Santrali projesi ihalesinin 25 Haziran tarihinde yapılacağını bildiren Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN ‘’Kendi enerjisini üreten, çevreye duyarlı, yenilenebilir enerji üretimi noktasında kapsamlı planlamalar yapan ve  planlamaları hayata geçiren bir belediye olma gayretiyle Akdağmadeni Belediyesi Güneş Enerji Santrali Projesi’’ni  ilçemize kazandırıyoruz.’’ dedi.
25 Haziran günü yapılacak ihale sonrasında sahada çalışmaların hızlı bir şekilde başlayacağını ifade eden Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN ‘’ Doğanın bizlere sunduğu imkanlardan doğru şekilde faydalanarak tükettiğini üreten, çevreye duyarlı, yüksek enerji maliyetlerini azaltacak projemizde ilk adımı atıyoruz. Uzun dönemde belediyemizin bütçesine katkı sağlayacak 1 MW kapasiteli, 24,000 bin metre kare alana kurulacak Güneş Enerji Santrali projemiz tamamlandığında belediyemiz kendi ihtiyacı olan enerjiyi üreterek enerji maliyetlerini düşürecektir. Ayrıca ilerleyen zamanda ihtiyaç fazlası enerjiyi değerlendirerek belediyemize ek  gelir sağlayacak ve vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmetleri ulaştıracağız. Geleceğimize yatırım yapacağımız önemli projelerimizden bir tanesi olan Güneş Enerji Santrali Projemiz şimdiden Akdağmadeni’mize hayırlı olsun.’’ dedi.

GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ PROJESİ AKDAĞMADENİ'NE DEĞER KATACAK - Akdağmadeni Belediyesi
gunes-enerji-santrali-projesi-akdagmadeni-ne-deger-katacak-yozgat-akdagmadeni-belediye