Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN , Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Kadir Gecesi'nin ülkemize, ilimize, ilçemize ve tüm insanlığa, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini dileyen Başkanımız ‘’Rahmet, mağfiret, feyiz ve bereket iklimi olan Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde, Yüce Allah’ın ‘’Bin aydan daha hayırlı’’ diye vasıflandırdığı kutlu bir gece olan Kadir Gecesi’ne erişmenin manevi huzurunu yaşamaktayız. Şüphesiz bu mübarek gece kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için fırsat sunmaktadır. Bu kutlu zaman dilimi öyle bir gece ki Sevgili Peygamberimiz (S.A.V.) "Faziletine inanarak ve sevabını da yalnız Allah’tan umarak Kadir gecesini güzel amellerle geçirenlerin geçmiş günahlarının bağışlanacağı” müjdesini vermektedir.
Bu vesile ile rahmet ve merhamet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu mübarek gecenin ufkumuzu ve gönül dünyamızı ebediyen aydınlatması temennisiyle, tüm vatandaşlarımızın Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, Yüce Mevla'dan barış ve huzur içinde hepimizi Ramazan Bayramı'na da eriştirmesini diliyorum" dedi.

KADİR GECEMİZ MÜBAREK OLSUN - Akdağmadeni Belediyesi
kadir-gecemiz-mubarek-olsun-yozgat-akdagmadeni-belediye