Belediye öz kaynakları kullanılarak 6,5 Milyon TL’ye istimlak edilen 33 iş yerinin yıkım işlemi tamamlandı. İlçemizin tıkanmış olan damarlarını bir bir açarak ilçemizi bugünkü düzenli, örnek
gösterilen durumuna getirdik. Akdağmadeni için büyük bir sorun teşkil eden, ömrünü tamamlamış, her an yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olan, ilçemizin estetik yapısına uygun olmayan ve bulunduğu konum itibariyle büyük bir trafik sorununa neden olan dere üzerinde bulunan 33 adet iş yerinin yıkımı tamamlanmıştır.

Eski Belediye İş Yerlerinin İstimlak Edilmesi - Akdağmadeni Belediyesi
eski-belediye-is-yerlerinin-istimlak-edilmesi-yozgat-akdagmadeni-belediye