Ankara - Yozgat - Sivas Hızlı Tren projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlçemiz için yüz yılın projesi olan hızlı tren çalışmaları mesafeleri kısaltacak ve ilçemizi ulaşımda da çağ atlamış bir ilçe konumuna getirecektir. Çalışmaların büyük bir çoğunluğu tamamlanan proje ilçemizin geleceği açısından oldukça önemli olup artık vatandaşlarımız rahat ve konforlu şekilde hızlı trene binip istediği yere gidecektir. Hızlı trenler, kullanım kolaylığı, fiyat avantajı, emniyetli ve hızlı olmasıyla farkını halkımızın hizmetine sunacaktır.

Hızlı Tren Projesi - Akdağmadeni Belediyesi
hizli-tren-projesi-yozgat-akdagmadeni-belediye