Daha önceleri vatandaşlarımız SGK ile ilgili işlemleri için Yozgat’a gitmek zorunda kalıyor bu durum hem maddi hem de zaman kaybı olarak siz değerli vatandaşlarımızı zor duruma düşürüyordu. Bu durumun farkında olarak öncelikle SGK Hizmetini İlçemize getirerek, Akdağmadeni Sosyal
Güvenlik kurumu hizmet noktası ilçemizde hizmet vermeye başladı.Yapımı tamamlanan Yeni Hizmet Binası ile halkımıza daha kaliteli hizmet verecek olan Akdağmadeni Sosyal Güvenlik Merkezi vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.

Akdağmadeni Sosyal Güvenlik Merkezi Hizmet Noktası ve Binası - Akdağmadeni Belediyesi
akdagmadeni-sosyal-guvenlik-merkezi-hizmet-noktasi-ve-binasi-yozgat-akdagmadeni-belediye