Ramazan ayı boyunca belediye meydanında vatandaşlarımıza hizmet verecek olan iftar çadırlarının kurulumu tamamlandı. Bir ay boyunca dileyen tüm vatandaşlarımız iftar çadırında iftarını açabilecek.
Ramazan ayının birlik ve beraberliğimizi pekiştiren paylaşma ayı olduğunu bildiren Başkanımız ‘’Ramazan ayında dayanışma ve paylaşma kültürünü pekiştirmek ve imkânı olmayan vatandaşlarımızın faydalanması için 400 kişinin rahatlıkla iftar yapabileceği iftar çadırlarımızı belediye meydanında hizmete sunuyoruz. İlçemizde ki yardımlaşma ve dayanışma kültürünü arttırmak için bir ay boyunca misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayıp, vatandaşlarımızla birlikte olacağız. Sevginin, kardeşliğin, paylaşmanın ve barışın adı olan Ramazan ayının ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, vatandaşlarımızı iftar soframıza bekliyorum.’’ dedi.

İFTAR ÇADIRI BİR AY BOYUNCA VATANDAŞLARIMIZIN HİZMETİNDE - Akdağmadeni Belediyesi
iftar-cadiri-bir-ay-boyunca-vatandaslarimizin-hizmetinde-yozgat-akdagmadeni-belediye