Akdağmadeni'mizin vitrini olan terminalimizi daha iyi şartlara ulaştırmak için belediyemiz tarafından bugün başlatılan iyileştirme çalışmaları kısa süre içerisinde tamamlanacaktır. Belediyemiz tarafından işletilen Şehirlerarası Yolcu Terminalinin eksikliklerini gidermek ve hizmet kalitesini yükseltmek için başlattığımız çalışma sonrasında hem vatandaşlarımızı hem de ilçemize gelen misafirlerimizi mağdur etmeyerek düzenin simgesi olan bir terminali yenilenen yüzüyle vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Uzm.Dr. Nezih YALÇIN ‘’ ilçe terminalimizin eksikliklerini giderip ihtiyaçları tam anlamıyla karşılayan bir duruma getirmek için başlatmış olduğumuz çalışmalar kısa süre içerisinde tamamlanacaktır. Terminal zemininde oluşan büyük yıpranma, dış cephedeki eksiklikler ve toplamda 14,500 m2 alandan oluşan terminalin çevre düzenlemesi planlı bir şekilde yapılacak olup, çalışmalar tamamlandığında yolcu terminalimiz ilçemize yakışır modern bir şekilde hizmet vermeye devam edecektir ‘’ dedi.
ŞEHİRLERARASI YOLCU TERMİNALİNDE BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI BAŞLADI - Akdağmadeni Belediyesi
sehirlerarasi-yolcu-terminalinde-bakim-onarim-calismalari-basladi-yozgat-akdagmadeni-belediye