İlçemizin önemli sorunlarından olan derelerimizin ıslah çalışmalarını yapmaya devam ediyoruz. Yeni mahallede bulunan Pekmez Deresi'nin ıslah çalışmaları kapsamında dere yatağı temizlenerek 2 metrelik kare menfezlerin yerleşimi yapıldı. Ayrıca dere üzeri dolgu çalışmaları da tamamlanmak üzere. Bu çalışmayla birlikte mahalle sakinlerimizi çevre kirliliğinden kurtarıp olası taşkınların önüne geçerek dere yatağını güvenlik altına alıyoruz. Dere yatağının dolmasıyla birlikte ortaya çıkan alanda ilerleyen zamanlarda mahalle sakinlerinin kullanabileceği çevre düzenlemeleri gerçekleştireceğiz. Islah çalışmasıyla birlikte Güneyli Mahallesi Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve Akdağmadeni Kız İmam Hatip Lisesi’nin çileye dönen yol sorununu çözmek için çalışmaya başladık. Tabir-i caizse dağları delip öğrencilerimizin özellikle kış aylarında tehlikeye dönüşen yolculuğunu güvenli hale getireceğiz. Akdağmadeni Kız İmam Hatip Lisesi ve Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nun yeni bağlantı yolu çalışmaları hızlı bir şekilde devam etmektedir. "Dağlarında, yollarında çalışmaya sözümüz var” diyerek çıktığımız bu yolda Akdağmadeni’nin dağlarında, tepelerinde, derelerinde aşkla, şevkle, muhabbetle çalışmaya devam ediyoruz.

2 ÇALIŞMA BİR ARADA - Akdağmadeni Belediyesi
2-calisma-bir-arada-yozgat-akdagmadeni-belediye