31 Mart 2019 tarihinde yapılan mahalli idareler yerel seçimleri sonrasında yeni seçilen belediye meclis üyeleriyle birlikte ilk toplantı bugün gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Uzm.Dr Nezih YALÇIN önderliğinde toplanan  Belediye meclisinde, meclis gündeminde yer alan komisyonların seçimleri kapalı zarf usulüyle yapıldı.
Meclis oturumunu ‘’ Yeni dönem hem şahsımıza hem de Akdağmadeni’mize hayırlı uğurlu olsun’’ sözleri ile açan Belediye Başkanımız Uzm.Dr. Nezih YALÇIN  ‘’Mevla hizmet süremiz boyunca bizlere hayırlı hizmetler yapmayı nasip eylesin. İnşallah görev süremiz boyunca burada fikirler tartışılacak, hakikatler ortaya çıkacak ve bu sayede memleketimize en güzel hizmetleri hep birlikte yapacağız.31 Mart akşamından sonra parti rozetimizi bir kenara bıraktık ve görüşü her ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızın belediye başkanı olarak siz değerli meclis üyelerimle göreve başladık. Bundan sonraki süreçte tüm meclis üyesi adaylarımızla ortak paydamız Akdağmadeni’dir. İlçemize yapmayı planladığımız projelerimizle Akdağmadeni’mizi daima ileriye taşıyarak durmak bilmeden çalışacağız. Toplantımızın bizlere ve ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’ dedi.

Mecliste Yeni Görev Dağılımı Yapıldı
Yeni dönemin ilk meclis toplantısında meclis organlarının seçimi de gerçekleştirildi. Yapılan gizli oylama sonucunda Birinci Başkanvekilliği, İkinci Başkanvekilliği, divan kâtiplikleri ve Encümen üyelikleri seçimi yapıldı. Ayrıca farklı komisyonlarda görev yapacak meclis üyesi adaylarının da seçimi gizli oylamayla belirlendi.

YENİ DÖNEMİN İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI - Akdağmadeni Belediyesi
yeni-donemin-ilk-meclis-toplantisi-yapildi-yozgat-akdagmadeni-belediye