İçişleri Bakanlığı genelgesiyle birlikte tüm yurtta başlayan korona virüs salgını tedbirlerinin denetimi ilçemizde de devam ediyor. Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN ve İlçemiz Kaymakamı Mustafa DEMİR’ de yapılan denetimlere katılarak vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları noktasında uyarılarda bulundu. İlçe Emniyet Müdürlüğü, ve Akdağmadeni Belediyesi Zabıta birimi personelleri tarafından gerçekleştirilen geniş kapsamlı denetime ilçe sağlık müdürlüğü de eşlik etti. Bu kapsamda, market, kafeterya, kıraathane, berber, kuaför, güzellik salonu, lokanta gibi işyeri ve vatandaşların kalabalıklar halinde bulunduğu meydanlarda daha sıkı denetimlerin ilerleyen günlerde de süreceği bildirildi. Esnaf ve vatandaşlara gerekli bilgilendirmeleri yapan Başkanımız ve Kaymakamımız, iş yerlerinde karşılaşılan eksikliklerin bir an önce giderilmesi için esnaflara uyarılarda bulundu.

BAŞKANIMIZ VE İLÇE KAYMAKAMI DENETİMLERE KATILDI - Akdağmadeni Belediyesi
baskanimiz-ve-ilce-kaymakami-denetimlere-katildi-yozgat-akdagmadeni-belediye