Her yıl büyük bir heyecanla kutlanan Anneler Günü, bu yıl Koronavirüs tedbirleriyle birlikte kutlandı. Bu özel ve anlamlı gün kapsamında Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN ve İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet COŞKUN Şehit Annelerini yalnız bırakmayarak Anneler Günü’nü kutladı. Hayattaki en değerli varlıkları olan evlatlarını bu vatanın kutsal topraklarına emanet eden şehit anneleri başta olmak üzere tüm annelerin ‘’Anneler Günü’’nü kutluyoruz.

ŞEHİT ANNELERİNE ANLAMLI ZİYARET - Akdağmadeni Belediyesi
sehit-annelerine-anlamli-ziyaret-yozgat-akdagmadeni-belediye