Her yıl büyük bir heyecanla kutlanan Anneler Günü, bu yıl Koronavirüs tedbirleriyle birlikte kutlandı. Bu özel ve anlamlı gün kapsamında Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN ve İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmet COŞKUN Şehit Annelerini yalnız bırakmayarak Anneler Günü’nü kutladı. Hayattaki en değerli varlıkları olan evlatlarını bu vatanın kutsal topraklarına emanet eden şehit anneleri başta olmak üzere tüm annelerin ‘’Anneler Günü’’nü kutluyoruz.

Tüm Etkinlikler
Etkinliklerimiz

Kanunlarda tanımlanan belediye hizmetlerini etkinlik, katılımcılık,saydamlık, hesap verebilirlik ve güler yüzlü hizmet ilkeleri çerçevesinde, teknolojik olanaklardan da yararlanarak, süratli ve dürüst bir şekilde yürütmek,

Takip Et
ŞEHİT ANNELERİNE ANLAMLI ZİYARET - Akdağmadeni Belediyesi
Yozgat’ın 103 km doğusunda yer alan Akdağmadeni 1815 yılında yerleşim yeri olarak kuruluyor.1862 yılında da belediye teşkilatı kurulmuştur.Ülkemiz de ilk belediye 1858 yılında Beyoğlu Belediyesidir Akdağmadeni Belediyesi de 1862 yılında kurularak Türkiye’nin 2. belediyesidir.
sehit-annelerine-anlamli-ziyaret-yozgat-akdagmadeni-belediye