DOĞALGAZ VE ALT YAPI ÇALIŞMALARI SONRASINDA BOZULAN YOLLARDA TADİLAT ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
İlçemizde devam eden doğalgaz çalışmaları nedeniyle tamir ve bakım isteyen yollarda tadilat çalışmalarımız devam ediyor.Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN, ''Doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yollarımızın onarımını hızlı bir şekilde yapıyoruz. İlçemizde ulaşımın olumsuz yönde etkilenmemesi için büyük bir gayret sarf etmekteyiz. Doğalgaz çalışmalarının kısmi olarak tamamlandığı bölgelerde ekiplerimiz gerekli onarım işlemlerine devam etmektedir.''dedi.

BOZULAN YOLLARDA TADİLAT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR - Akdağmadeni Belediyesi
bozulan-yollarda-tadilat-calismalari-devam-ediyor-yozgat-akdagmadeni-belediye