''Temiz Çevre Sağlıklı Yaşam'' anlayışıyla sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında tüm mahallelerimize yeni çöp konteynerleri yerleştirilmeye başlandı.Toplamda 1000 adet alınan ve ilk etapta 184 adet elimize ulaşan 400 litre hacimli yeni tip konteynerler ihtiyaç duyulan tüm noktalara Temizlik İşleri birimimiz tarafından yerleştirilmeye başlanmıştır. ''Daha Temiz bir Akdağmadeni'' için var gücümüzle çalışırken değerli vatandaşlarımızın da bu konuda bizlere yardımcı olmaları ve belirlenen alanlar dışında dışarıya çöp bırakmamalarını hatırlatmak isteriz. Akdağmadeni bizim evimiz evimizi temiz tutalım.

YENİ ÇÖP KONTEYNERLERİ YERLEŞTİRİLİYOR - Akdağmadeni Belediyesi
yeni-cop-konteynerleri-yerlestiriliyor-yozgat-akdagmadeni-belediye