Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir  mesaj yayımladı.
Başkanımız mesajında; "23 Nisan 1920 tarihinde açılan TBMM’nin kuruluşunun 99. yıldönümünü ve Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara bayram olarak armağan ettiği bugünü büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz. 23 Nisan 1920 tarihi; istiklal mücadelesini gönül birliğiyle yapmaya azmetmiş aziz milletimiz için bir dönüm noktasıdır. Bu birlik ve beraberlik sayesinde zafere ulaşılmış, işgal altındaki topraklarımız, yeniden bağımsızlığına kavuşmuştur. Bununla birlikte milletimizin önünde yepyeni bir ufuk açılmış, yeni idealler, yeni hedefler ortaya konulmuştur. Bugünü bayram olarak çocuklarımıza armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, çocuklarımıza verdiği değeri göstermiş ve milletimizin geleceğinin çocuklarımızın omuzlarında yükseleceğini işaret etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle bağımsızlığın ve milli egemenliğin sembolü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, tüm dünya çocuklarının huzur ve barış içinde yaşamasını temenni ediyorum.’’ dedi.

BAŞKANIMIZDAN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI - Akdağmadeni Belediyesi
baskanimizdan-23-nisan-kutlama-mesaji-yozgat-akdagmadeni-belediye