08-11 Nisan tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan  6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası müsabakalarına ilçemizden iki sporcumuz katılıyor. Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan ve Belediyemizin destekleriyle devam eden Kick Boks kursuna kayıtlı sporcular Samet BAŞKAL ve Semih GÜRBENÇ   turnuva öncesinde Antrenör Yunus AVCI ile birlikte  Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN'ı ziyaret etti. Sporculara düzenlenen turnuvada başarılar dileyen Başkanımız '' Sporcularımızın turnuvada kazandıkları başarılarla Akdağmadeni'ne  döneceklerine inancımız tamdır. Kendini spor alanında geliştiren geleceğe sağlam adımlarla yürüyen sporcularımızın  her zaman olduğu gibi yanında olmaya devam edeceğiz. Antrenörümüz Yunus AVCI hocamıza ve gençlerimize üstün başarılar diliyorum.'' dedi. Antrenör Yunus AVCI ise '' İnşallah turnuvada başarılı dereceler alır ve tekrardan Belediye Başkanımızı ziyaret ederiz.Spora ve sporcuya verdiği destek ve katkılardan  dolayı Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN'a şahsım ve sporcularım adına teşekkür ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

SPORA DESTEĞİMİZ DEVAM EDİYOR - Akdağmadeni Belediyesi
spora-destegimiz-devam-ediyor-yozgat-akdagmadeni-belediye