Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN, Diyanet TV tarafından düzenlenen "Hatibin Kum Saati" adlı münazara yarışmasına katılarak ilçemizi en güzel şekilde temsil eden ‘’ Akdağmadeni Anadolu İmam Hatip Lisesi’’ öğrencileri ve okul idarecilerini makamında ağırlayarak göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik etti. Yapılan yarışma ve ilçemiz hakkında devam eden sohbet sonrasında Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN başarılı öğrenciler Mustafa MUTLU, Osman KOÇER, Abdullah Can DOĞAN ve Hüseyin AVCI Okul Müdürümüz Ahmet ÖZEN, Müdür Yardımcımız İrfan SALMAN ile Öğretmenimiz Abdurrahman DEMİR’e çeşitli hediyeler verdi.

BAŞARILI ÖĞRENCİLER MAKAMDA AĞIRLANDI - Akdağmadeni Belediyesi
basarili-ogrenciler-makamda-agirlandi-yozgat-akdagmadeni-belediye