Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN son günlerde ilçemizde artış gösteren Korona Virüs vakalarına dikkat çekerek bir açıklama yaptı. Başkanımız açıklamasında ‘’ Kıymetli Vatandaşlarım ;
Bildiğiniz üzere son günlerde ilçemizde Covid- 19 vakalarında hızlı bir artış yaşanmakta, yeni can kayıplarımız olmaktadır. Kurallara uymadığımız sürece bu artış devam edecektir. Salgın başladığı günden itibaren ekiplerimiz sahada gerekli tüm çalışmaları yapmaktadır. Ancak sosyal izolasyon sağlanmadığı müddetçe vakalar daha da artacaktır. Biz de ilçemizde sosyal izolasyonun sağlanmasına katkı sunmak için belediyemizde Başkanlık makamına yapılan ziyaretleri bir süre erteledik.İlçemizde salgının daha ciddi boyutlara ulaşmaması için her bir vatandaşımıza büyük sorumluluk düşmektedir.
Makam ziyaretlerinin ertelenmesi iletişimimizi koparmayacaktır. Cep telefonumdan ve özel kalem üzerinden her zaman olduğu gibi tarafıma ulaşabilirsiniz. Kendimizin, sevdiklerimizin ve çevremizdeki herkesin sağlığı için lütfen ‘’Maske,Mesafe ve Hijyen’’ kurallarına riayet edelim. Unutmayalım korona değil, ihmal öldürür!’’ dedi.

BAŞKANIMIZDAN KORONA VİRÜS UYARISI - Akdağmadeni Belediyesi
baskanimizdan-korona-virus-uyarisi-yozgat-akdagmadeni-belediye