'ŞEHİDİMİZİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK''
Irak'ın kuzeyinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada Şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Mehmet KÖKLÜ, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Şehit Piyade Uzman Onbaşı Mehmet KÖKLÜ'nün cenazesi, önce helallik alınması için Yeşiltepe Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Şehidimizin Türk bayrağına sarılı tabutu, buradan da belediye meydanına götürüldü.Belediye Meydanında binlerce vatandaşımızın katıldığı cenaze namazından sonra Şehidimiz ilçe mezarlığında ki şehitliğe defnedildi.Şehidimize Allah'tan rahmet kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz. Milletimizin başı sağolsun.

ŞEHİDİMİZİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADIK - Akdağmadeni Belediyesi
sehidimizi-son-yolculuguna-ugurladik-yozgat-akdagmadeni-belediye