Belediyemiz ve Akdağmadeni Meslek Yüksek Okulu iş birliği ile İlçemiz han deresi mevkinde kurulan ''Akdağmadeni Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’’ açılışı bugün gerçekleştirildi. Açılış programına Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN, ilçe Kaymakamı Alp Eren YILMAZ,Akdağmadeni Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mustafa Özalp ve daire amirleri katıldı. Yapılan açılış programında bir konuşma yapan Başkanımız ''İlçemizin bir eksiğini giderdik. Bu barınaktaki hayvanlara en iyi şekilde bakacağız. Böylesi bir hizmete vesile olan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.'' ifadelerinde bulundu.

Tüm Etkinlikler
Etkinliklerimiz

Kanunlarda tanımlanan belediye hizmetlerini etkinlik, katılımcılık,saydamlık, hesap verebilirlik ve güler yüzlü hizmet ilkeleri çerçevesinde, teknolojik olanaklardan da yararlanarak, süratli ve dürüst bir şekilde yürütmek,

Takip Et
SOKAK HAYVANLARI GEÇİCİ BAKIM EVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ AÇILIŞI YAPILDI - Akdağmadeni Belediyesi
Yozgat’ın 103 km doğusunda yer alan Akdağmadeni 1815 yılında yerleşim yeri olarak kuruluyor.1862 yılında da belediye teşkilatı kurulmuştur.Ülkemiz de ilk belediye 1858 yılında Beyoğlu Belediyesidir Akdağmadeni Belediyesi de 1862 yılında kurularak Türkiye’nin 2. belediyesidir.
sokak-hayvanlari-gecici-bakim-evi-ve-rehabilitasyon-merkezi-acilisi-yapildi-yozgat-akdagmadeni-belediye