Belediyemiz ve Akdağmadeni Meslek Yüksek Okulu iş birliği ile İlçemiz han deresi mevkinde kurulan ''Akdağmadeni Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi’’ açılışı bugün gerçekleştirildi. Açılış programına Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN, ilçe Kaymakamı Alp Eren YILMAZ,Akdağmadeni Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mustafa Özalp ve daire amirleri katıldı. Yapılan açılış programında bir konuşma yapan Başkanımız ''İlçemizin bir eksiğini giderdik. Bu barınaktaki hayvanlara en iyi şekilde bakacağız. Böylesi bir hizmete vesile olan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.'' ifadelerinde bulundu.

SOKAK HAYVANLARI GEÇİCİ BAKIM EVİ VE REHABİLİTASYON MERKEZİ AÇILIŞI YAPILDI - Akdağmadeni Belediyesi
sokak-hayvanlari-gecici-bakim-evi-ve-rehabilitasyon-merkezi-acilisi-yapildi-yozgat-akdagmadeni-belediye