Belediyemiz tarafından düzenlenen Gönül Sofrası İftar  Programında vatandaşlarımızla bir araya gelerek birlik beraberliğimizi pekiştirdik.

Kadir Gecesi'nin manevi ikliminde gerçekleşen iftar programından önce depremde kaybettiğimiz manevi şehitlerimiz için ve vatan için canını veren kahramanlarımız için Mevlid-i Şerif okunarak dualar edildi.

İlçe protokolü ve yaklaşık 1500 vatandaşımızın katıldığı iftar programında bir konuşma gerçekleştiren Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN ‘’Bizleri başı rahmet ortası mağfiret, sonu günahlardan azad olan Ramazan-ı Şerif’e, Kur’an-I Kerim’in indirildiği, bin aydan daha kıymetli Kadir Gecesi’ne eriştiren Cenab- ı Hakk’a şükürler olsun. Yakın zamanda asrın felaketini yaşadık, binlerce kardeşimizi manevi şehit olarak Hakk’ın huzuruna gönderdik.Binlerce vatandaşımız yaralı hala hastanelerde, yüz binlerce vatandaşımız evsiz kaldı.Şehitlerimize Cenab-ı Hakk’tan rahmet diliyorum.Böylesine büyük bir musibetten hem bizim milletimizi hemde tüm insanlığı Mevla muhafaza eylesin.

Kıymetli vatandaşlarım bir kaç gün sonra inşallah Ramazan Bayramı’na erişeceğiz. Cenab-ı Hakk bayramınızı hayırlı ve mübarek eylesin. Duamız odur ki Mevla Karabağ’ın fethedildiği gibi Kırım’ın da, Doğu Türkistan’ın da fethini bizlere nasip etsin. Dünyanın dört bir tarafında zulüm gören müslümanlara ve tüm insanlığa huzuru, refahı, barışı ve kurtuluşu nasip eylesin.  Cenab-ı Hakk Ayasofya’nın zincirlerinin kırıldığı, Mescid-i Aksa’nın da zincirlerinin kırıldığı, Kudüs’ün de  huzura ve refaha erdiği günleri bizlere nasip eylesin.

Bugün davetimize icabet ederek burada olan siz kıymetli vatandaşlarıma sevgi ve saygılarımı sunuyor teşekkür ediyorum. Kandilimiz mübarek olsun” dedi.

VATANDAŞLARIMIZLA GÖNÜL SOFRAMIZDA BULUŞTUK - Akdağmadeni Belediyesi
vatandaslarimizla-gonul-soframizda-bulustuk-yozgat-akdagmadeni-belediye