Mahallelerimizin ihtiyaçlarına göre planladığımız çalışmaların bir kısmı son hızla devam ederken bir kısmı da tamamlanıyor. Güneyli mahallesinde artık ihtiyaçları karşılamayan eski mezarlık alanında başlatmış olduğumuz mezarlık alanı genişletme çalışmaları ve çevre düzenlemeleri tamamlandı.Çalışmalarımız doğrultusunda hayır severlerimiz tarafından bağışlanan 4500 m2 alanda çevre duvarlarının yapımı , kaldırımların düzenlenmesi ,taziye alanı ve çeşme yapımı,çevre düzenlemesi çalışmaları tamamlanmış olup mezarlık alanı düzenli görünümüne kavuşmuştur.

Tüm Etkinlikler
Etkinliklerimiz

Kanunlarda tanımlanan belediye hizmetlerini etkinlik, katılımcılık,saydamlık, hesap verebilirlik ve güler yüzlü hizmet ilkeleri çerçevesinde, teknolojik olanaklardan da yararlanarak, süratli ve dürüst bir şekilde yürütmek,

Takip Et
GÜNEYLİ MAHALLESİ MEZARLIK ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI - Akdağmadeni Belediyesi
Yozgat’ın 103 km doğusunda yer alan Akdağmadeni 1815 yılında yerleşim yeri olarak kuruluyor.1862 yılında da belediye teşkilatı kurulmuştur.Ülkemiz de ilk belediye 1858 yılında Beyoğlu Belediyesidir Akdağmadeni Belediyesi de 1862 yılında kurularak Türkiye’nin 2. belediyesidir.
guneyli-mahallesi-mezarlik-calismalari-tamamlandi-yozgat-akdagmadeni-belediye