İlçemizin yeni yerleşim alanlarından bir tanesi olan ve devam eden yeni yapılaşmalarla sürekli olarak gelişen Seyrantepe Mahallesi Saray Sokak ve Öğretmen İsmail YILDIZ Caddesi’nde çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Yeni yapılaşmalarla birlikte gelişen ve yoğunlaşan bölgede kanalizasyon çalışmaları , içme suyu hattı , yağmur suyu drenaj hattı ve doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı alanlarda yol düzenleme çalışmaları planlı olarak devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında bölge eski atıl ve düzensiz görünümünden kurtulup ilçemizin örnek mahallelerinden bir tanesi haline gelecektir.

SEYRANTEPE MAHALLESİNDE ÇALIŞMALAR YOĞUNLAŞTI - Akdağmadeni Belediyesi
seyrantepe-mahallesinde-calismalar-yogunlasti-yozgat-akdagmadeni-belediye