İlçemizin yeni yerleşim alanlarından bir tanesi olan ve devam eden yeni yapılaşmalarla sürekli olarak gelişen Seyrantepe Mahallesi Saray Sokak ve Öğretmen İsmail YILDIZ Caddesi’nde çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Yeni yapılaşmalarla birlikte gelişen ve yoğunlaşan bölgede kanalizasyon çalışmaları , içme suyu hattı , yağmur suyu drenaj hattı ve doğalgaz çalışmalarının tamamlandığı alanlarda yol düzenleme çalışmaları planlı olarak devam ediyor. Çalışmalar tamamlandığında bölge eski atıl ve düzensiz görünümünden kurtulup ilçemizin örnek mahallelerinden bir tanesi haline gelecektir.

Tüm Etkinlikler
Etkinliklerimiz

Kanunlarda tanımlanan belediye hizmetlerini etkinlik, katılımcılık,saydamlık, hesap verebilirlik ve güler yüzlü hizmet ilkeleri çerçevesinde, teknolojik olanaklardan da yararlanarak, süratli ve dürüst bir şekilde yürütmek,

Takip Et
SEYRANTEPE MAHALLESİNDE ÇALIŞMALAR YOĞUNLAŞTI - Akdağmadeni Belediyesi
Yozgat’ın 103 km doğusunda yer alan Akdağmadeni 1815 yılında yerleşim yeri olarak kuruluyor.1862 yılında da belediye teşkilatı kurulmuştur.Ülkemiz de ilk belediye 1858 yılında Beyoğlu Belediyesidir Akdağmadeni Belediyesi de 1862 yılında kurularak Türkiye’nin 2. belediyesidir.
seyrantepe-mahallesinde-calismalar-yogunlasti-yozgat-akdagmadeni-belediye