Alt yapı ve üst yapısıyla tüm ihtiyaçları karşılayan, düzenli, ferah, şehircilik anlamında sorunları çözülmüş  bir Akdağmadeni oluşturma hedeflerimiz doğrultusunda bir çalışmamızı daha tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. İstiklal Caddemizden sonra yıllardır geri planda kalmış, ilçemizin kalbi niteliğinde olan Sakarya Caddesi’ni de yeni kimliğine kavuşturarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Sakarya Caddesi yenileme çalışmamızın tamamlanmasıyla birlikte  bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN şunları söyledi. ‘’ Öncelikle çalışma sürecinde desteklerini ve anlayışlarını eksik etmeyen cadde esnaflarımız ve değerli Akdağmadeni halkına teşekkür ediyorum. Sakarya Caddesi ilçemizin en eski caddesi olmasına rağmen gözden ırak kalmış , yıpranmış yolu ve yetermiş aydınlatması ve çevre düzenlemesiyle ilçemize yakışmayan bir durumdaydı. Sakarya Caddesi’ne yakışır bir planlama yaparak öncelikle alt yapıda reform niteliğinde düzenlemeler yaptık. Yoğun geçen alt yapı çalışmaları sonucunda kaldırım, yol ve çevre düzenlemelerimizi bugün itibariyle tamamladık. Ülke olarak içerisinden geçtiğimiz bu zor günlerde Akdağmadeni Belediyesi olarak mazeret üretmeden vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerimizi bir bir gerçekleştiriyoruz. İlçemizin cazibe merkezi özelliğinin artması için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Vatandaşlarımızın desteği, bizlerin gayretleriyle inşallah bir çok güzel projeyi hep birlikte gerçekleştireceğiz. Sakarya Caddemiz yenilenen çehresiyle ilçemize hayırlı olsun’’ dedi.

AKDAĞMADENİ'NE YENİ ÇEHRE - Akdağmadeni Belediyesi
akdagmadeni-ne-yeni-cehre-yozgat-akdagmadeni-belediye