Spora ve sporcuya yatırım yapmayı geleceğimize yatırım yapmak olarak gören Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN , branş ayrımı yapmadan sporculara sağladığı malzeme desteğini sürdürüyor. Antrenör Yunus AVCI tarafından ilçemizde açılan Kickboks kursunda eğitim gören 25 sporcuya antrenman ve müsabakalarda kullanmaları için malzeme desteğinde bulunan Başkanımız ‘’ ilçede çok sayıda branşta birçok sporcumuza destekte bulunduk. Akdağmadeni'nde başarılı sporcuların yetişmesi için imkanlarımız doğrultusunda sağladığımız desteklerimiz bundan sonrada devam edecektir. Amatör düzeyde yetişen sporcular ileride profesyonel düzeyde ilçemizi ve ülkemizi temsil edecek olan kişilerdir. Aldıkları eğitim sonrasında katılacakları turnuvalarda başarılı olacaklarına inandığımız Kickboks takımımıza ve Antrenör Yunus AVCI hocamıza başarılar diliyorum.’’ dedi.
Antrenör Yunus AVCI, spora ve sporcuya sağlamış olduğu desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN’a teşekkür ederek , Ulusal çapta düzenlenecek turnuvalarda müsabakalara çıkabilecek durumda olan sporcuların Akdağmadeni ismini en güzel şekilde temsil edeceğini bildirdi.

Tüm Etkinlikler
Etkinliklerimiz

Kanunlarda tanımlanan belediye hizmetlerini etkinlik, katılımcılık,saydamlık, hesap verebilirlik ve güler yüzlü hizmet ilkeleri çerçevesinde, teknolojik olanaklardan da yararlanarak, süratli ve dürüst bir şekilde yürütmek,

Takip Et
SPORA DESTEK DEVAM EDİYOR - Akdağmadeni Belediyesi
Yozgat’ın 103 km doğusunda yer alan Akdağmadeni 1815 yılında yerleşim yeri olarak kuruluyor.1862 yılında da belediye teşkilatı kurulmuştur.Ülkemiz de ilk belediye 1858 yılında Beyoğlu Belediyesidir Akdağmadeni Belediyesi de 1862 yılında kurularak Türkiye’nin 2. belediyesidir.
spora-destek-devam-ediyor-yozgat-akdagmadeni-belediye