23 Nisan kutlamaları çerçevesinde Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih Yalçın'ı ziyaret edip, çiçek takdim ederek başkanlık koltuğunu devraldı.
Başkanlık koltuğunu devralan 4. sınıf öğrencisi Elif Sude Alıcı, başkanlık koltuğunu kendisine devreden Başkanımız Uzm.Dr.Nezih Yalçın'a teşekkürlerini sundu. Alıcı ilk talimatını vererek mevcut kütüphanenin eski hapishane binası olduğunu belirtti ve geniş öğrencilerin kolaylıkla kullanabileceği şekilde yeni bir kütüphanenin ilçemize kazandırılmasını istedi.

Ziyarette tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih Yalçın; ‘’Bugün burada belki temsili bir makam değişikliği yapıyoruz fakat ilerde bu makamların sahipleri geleceğimizin teminatı çocuklarımız olacaktır.’’ dedi.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Başkanımız, belediye tarafından öğrencilere ve gençlere yönelik imkanlar doğrultusunda projelerin devam edeceğini belirterek ziyaret sonunda öğrencilere günün anısına hediyeler verdi.

BAŞKANLIK MAKAMI ÇOCUKLARIMIZA EMANET - Akdağmadeni Belediyesi
baskanlik-makami-cocuklarimiza-emanet-yozgat-akdagmadeni-belediye