Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih Yalçın tarafından 2018 - 2019 futbol sezonunu Şampiyon olarak tamamlayan Akdağmadeni Belediyespor U14 Futbol takımına malzeme desteği sağlandı. Göstermiş oldukları başarıdan dolayı Türkiye Şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan takımımız Başkanımızı makamında ziyaret ederek spora ve sporcuya vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti. İlçemizde gençlerin özellikle spor sayesinde kendini geliştiren ve geleceğe daha güçlü hazırlanan sporcuların her zaman yanında olacağını bildiren başkanımız Türkiye Şampiyonasında ilçemizi ve ilimizi temsil edecek takımımıza başarılar diledi.

BAŞKANDAN ŞAMPİYON TAKIMA MALZEME DESTEĞİ - Akdağmadeni Belediyesi
baskandan-sampiyon-takima-malzeme-destegi-yozgat-akdagmadeni-belediye