Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla  başkanlık koltuğunu çocuklara emanet etti. Belediye Başkanlığı koltuğuna geçen Atatürk İlkokulu 4. Sınıf Öğrencileri Muhammed Çağrı BEKEN, Zeynep Ela ATA ve Elanaz GÜLER ilçemizde yapılmasını istedikleri projelerini anlatarak gerekli talimatları belediyemiz birimlerine verdiler. Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN’da öğrencilerin ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramını kutlayarak verilen talimatların takip edilerek kısa süre içerisinde yapılacağının sözünü verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN , Atatürk İlkokulu Müdürü Hayati GÜRBÜZ , Öğretmen ŞÜKRÜ FİDAN’a teşekkür ederek öğrencilerle  günün anısına hatıra fotoğraf çektirdi ve çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
Başkanımızın bir sonraki konukları ise Akdağmadeni Belediyesi Bizim Ev Kreş ve Gündüz Bakım evinde eğitim gören minik yavrularımız oldu. Belediye Başkanlık koltuğuna geçen Ertuğrul KARAER, Muhammet Miraç YALÇIN, Ulvi Kaan ÖZCAN ve Elizan İMAMOĞLU Başkanlık görevine başlamanın heyecanını yaşadılar.
Sevginin, masumiyetin, umudun, kardeşliğin ve barışın temsilcileri olarak, dünyaya en anlamlı gözlerle bakan, bizlere geleceğe dair umutlar veren tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz.

BAŞKANLIK KOLTUĞU ÇOCUKLARA EMANET - Akdağmadeni Belediyesi
baskanlik-koltugu-cocuklara-emanet-yozgat-akdagmadeni-belediye