BELEDİYE BAŞKANIMIZ UZM.DR NEZİH YALÇIN’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Belediye Başkanı Uzm.Dr.Nezih YALÇIN , belediye başkanı seçilmesi münasebetiyle tebrik çiçeği göndermek isteyen vatandaşlar için sosyal medya hesaplarından çağrıda bulunmuş ve engelli vatandaşların ihtiyaçlarının giderilmesi adına çiçek yerine bağış kampanyası başlatmıştı.

Sosyal yardımlaşmaya ve dayanışmaya önem veren Başkanımız, ‘’Tebrik çiçeği yerine engelli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi adına başlatmış olduğumuz bağış kampanyasına yurt içinden ve yurt dışından duyarlı vatandaşlarımız destek verdi. Bu anlamlı çağrımız karşılık buldu ve örnek bir çalışmaya hep birlikte imza attık.’’ Dedi.

Başkanımız Nezih YALÇIN, Tebrik çiçeği yerine yapılan bağışlarla ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlara, iki adet akülü engelli aracı alınarak teslim edildiğini bildirdi. Başkanımız: "Araçlar, bağışçıları temsilen en yüksek miktarda bağış yapan Akdağmadeni Ülkü Ocakları Başkanı Ömer EKİNCİ ve Akdağmadeni Gençlik Derneği Başkanı Muhammet TURGUT ile ihtiyaç sahibi kardeşlerimize teslim edildi. Kampanyamıza katkıda bulunan herkese teşekkür ederim" diyerek sözlerini bitirdi.

BAŞKANIMIZ UZM.DR.NEZİH YALÇIN'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ - Akdağmadeni Belediyesi
baskanimiz-uzm-dr-nezih-yalcin-dan-ornek-davranis-yozgat-akdagmadeni-belediye