Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili Sayın İbrahim Ethem SEDEF, Yozgat İl Başkanı Sayın Ferhat ALTAN, Merkez İlçe Başkanı Tekin IRGATOĞLU, Kadın Kolları Başkanı Gülseren SARIOĞLU ve Ülkü Ocakları İl Başkanı Turan KARAKUŞ, Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Milletvekilimiz Sayın İbrahim Ethem SEDEF Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN'a hayırlı işlere imza atması dilekleriyle bir kalem ve herkese eşit hizmet anlayışının benimsenmesi temennisiyle Türk Bayrağı hediye etti. Ziyaret sonrasında Milletvekilimiz SEDEF ve değerli misafirlerimize ilçemizin bir değeri haline gelen Akdağmadeni Salebi ikram edildi. Akdağmadeni Belediyesi Proje Ofisini ziyaret eden misafirlerimize, ilçemizde devam eden ve ileriye dönük gerçekleştirilmesi düşünülen projeler hakkında bilgi verildi. Bu anlamlı ziyaret için Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekilimiz Ethem SEDEF'e, Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat İl Başkanımıza, Merkez İlçe Başkanımıza, Kadın Kolları Başkanımıza, Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanımıza, Belediye Başkanımız Uzm. Dr. Nezih YALÇIN ve ilçemiz adına teşekkür ederiz.

MİLLETVEKİLİMİZ SN. İ.ETHEM SEDEF HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU - Akdağmadeni Belediyesi
milletvekilimiz-sn-i-ethem-sedef-hayirli-olsun-ziyaretinde-bulundu-yozgat-akdagmadeni-belediye