15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 5. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN mesajında: "Türk Milleti 15 Temmuz gecesi, cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazdı. Tek yürek olmuş, iradesini bir avuç darbeciye çiğnetmeyen Büyük Türk Milleti tarih boyunca olduğu gibi hainlere geçit vermemiş, bundan sonra da vermeyecektir.  15 Temmuz 2016'da ülkemizi karanlık bir çukura itmeye çalışan hain FETÖ ve işbirlikçileri, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Genel Başkanımız Sayın Devlet BAHÇELİ’nin güçlü duruşu, kahraman vatan evlatlarının yüz yıllar boyunca unutulmayacak destansı direnişiyle gereken cevabı almış ve tarihte olduğu gibi Türkiye’nin geçilmeyeceğini bir kez daha anlamıştır.  O karanlık geceyi asla unutmayacağız ve unutturmayacağız. Önemle bir kez daha vurguluyorum; Türk milleti o karanlık gecede hainlere, o hainlerin yurtiçindeki ve yurtdışındaki işbirlikçilerine karşı yüzyıllar boyunca unutulmayacak destansı bir direnişle, darbeye geçit vermeyeceğini dosta düşmana ıspat etmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle ‘Gün Milli İradeye sahip çıkma günüdür’ diyerek meydanları darbecilere teslim etmeyen ve hainlere fırsat tanımayan tüm vatandaşlarımıza teşekkür eder, Şehitlerimizi ve kahraman ecdadımızı rahmetle anarak Gazilerimize hürmet ve saygılarımı sunarım.’’ dedi.

BAŞKANIMIZDAN 15 TEMMUZ MESAJI - Akdağmadeni Belediyesi
baskanimizdan-15-temmuz-mesaji-yozgat-akdagmadeni-belediye