Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN Perşembe Pazarına giderek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşlarla uzun uzun sohbet eden Başkanımız istek ve talepleri dinlerken, Pazarcı esnafına hayırlı işler temennisinde bulundu. Her fırsatta vatandaşlarla birlikte olan Başkanımız ‘’ Yapacağımız hizmetleri esnaf ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştireceğiz. Vatandaşlarımız ve özellikle esnaflarımızdan gelen talep ve öneriler için elimizden geleni yapıyoruz’ ’dedi.

BAŞKANIMIZ PAZARCI ESNAFINI ZİYARET ETTİ - Akdağmadeni Belediyesi
baskanimiz-pazarci-esnafini-ziyaret-etti-yozgat-akdagmadeni-belediye