Halkımıza söz verdiğimiz "Akdağmadeni Belediyesi Sağlık Merkezi” çalışmalarını tamamlayarak açılışını yaptık.
Özellikle çarşı merkezinde eksikliğini hissettiğimiz "sağlık merkezi" çalışmamız tamamlandı. Akdağmadeni Belediyesi Sağlık Merkezinde; tansiyon takibi, şeker ölçümü, pansuman yara bakımı gibi basit tıbbi müdahaleler ve solunum fonksiyon testi de yapılabilecek. Sağlık merkezimizde beslenme ve diyet uzmanımızın kontrolünde obezite ile mücadele ve sağlıklı yaşam önerileri halkımıza sunulacak. Biz beşikten mezara her vatandaşımızı ayrım yapmadan, ötelemeden seviyoruz. Özellikle son dönemlerde artan bağımlılık konusunda halkımızı bilinçlendirmeyi ve mağdur kardeşlerimize yardımcı olmayı asli vazifemiz olarak görüyoruz. Yönetim anlayışımızdaki bu bakış açısına istinaden Yeşilay gönüllüsü personelimiz sağlık merkezimizde her türlü bağımlılıkla mücadelede vatandaşımızın yanında en büyük destekçisi olacak..Sizden aldığımız güç ve destekle İlçemize değer katmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Nice güzel projelerde ve sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle...

BELEDİYE SAĞLIK MERKEZİ AÇILDI - Akdağmadeni Belediyesi
belediye-saglik-merkezi-acildi-yozgat-akdagmadeni-belediye