Avusturya Akdağmadenliler Yardımlaşma Derneği (AKDAĞ YARDER) tarafından organize edilen ve Viyana Başkonsolosu Asip KAYA , Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN ,Avrupa Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Veysel FİLİZ, Avusturya Türk Federasyonu Başkanı Ali CAN, AKDAĞ YARDER Başkanı Halil BADEM,Nizami Alem Ocakları Başkanı Cemil MERİÇ, Milli Görüş Viyana Başkanı Mehmet ARSLAN ve birçok dernek ile teşkilat temsilcilerinin katıldığı organizasyonda değerli hemşehrilerimizle bir araya geldik.Yapılan organizasyonda Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlarımıza bilgi verirken önümüzde ki dönemde yapılacak projeler hakkında hemşehrilerimizi bilgilendirip, Akdağmadeni için yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.Bu anlamlı buluşmayı organize eden AKDAĞ YARDER Başkanı Halil BADEM ve emeği geçen tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.

VİYANA'DA BÜYÜK BULUŞMA - Akdağmadeni Belediyesi
viyana-da-buyuk-bulusma-yozgat-akdagmadeni-belediye