BAŞKANIMIZDAN 100.YIL MESAJI
Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN , TBMM'nin kuruluşunun 100. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesaj yayımladı.

Başkanımız mesajında "Bundan tam bir asır önce Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, millet iradesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılmasıyla tecelli etmiştir. Çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin onlara olan güveninin ifadesidir. Bugünün çocuklarımıza armağan edilmesi, Türkiye’nin; geleceği olan çocuklara, olan güvenini ve umudunu göstermesi açısından çok önemli olduğunu unutmayalım. Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl evlerde kutlanacak. Bizler de ülke genelinde olduğu gibi ilçe halkı olarak 23 Nisan günü saat 21:00’de balkonlarımızda hep bir ağızdan İstiklal Marşımızı okuyarak ilçemizi bayraklarla donatacağız. Bu duygularla TBMM'nin kuruluşunun 100. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ilk Meclisimizin Kahraman Milletvekilleri ile bu kutsal vatan için canını ve kanını veren tüm gazi ve şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını tebrik ediyorum." Dedi.

BAŞKANIMIZDAN 100. YIL MESAJI - Akdağmadeni Belediyesi
baskanimizdan-100-yil-mesaji-yozgat-akdagmadeni-belediye