Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN ‘’Genç Girişimciler Kooperatifinde belediyemiz tarafından başlatılan çevre düzenlemesi ve kilitli parke yapımını yerinde inceledi. Daha sonra kooperatif yönetimi ve esnafımızı ziyaret edip hasbihal eden Başkanımız ‘’ Özellikle üretime yönelik atölyelerin bulunduğu kooperatifin ilerleyen zamanlarda daha da büyüyüp gelişmesi için girişimcilerimizin yanında olacağız. Akdağmadeni Belediyesi her yerde ve her zaman Hakk'ın emrinde, halkının hizmetinde çalışmasına devam edecektir.’’ dedi.

GENÇ GİRİŞİMCİLER KOOPERATİFİNDE İNCELEME - Akdağmadeni Belediyesi
genc-girisimciler-kooperatifinde-inceleme-yozgat-akdagmadeni-belediye