Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkanımız, yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi.
‘’Milletimiz tarih boyunca bağımsızlığından ve özgürlüğünden asla taviz vermemiş bu uğurda her türlü mücadeleyi göze almıştır. Esarete karşı boyun eğmeyen milletimiz, başlattığı Kurtuluş Savaşı’yla bağımsızlık ideali etrafında kenetlenerek, eşsiz zaferler kazanmıştır. Birlik ve beraberlik içinde, kardeşlik ruhuyla zafere ulaşan milletimizin inanç ve kararlılığını tüm cihana anlatan 30 Ağustos Zaferi, milletimiz için gurur ve iftihar günüdür. Milletimizin özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inanç, irade ve kararlılığını bütün dünyaya gösterdiği bu zafer, Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolun en önemli aşamalarındandır. Milli Mücadeleyi zaferle taçlandıran, milletimize özgürlük kazandıran, bayrağımızın onurla dalgalandığı vatan topraklarını bizlere bırakan kahramanlarımızla ne kadar övünsek azdır. Milletimizin bağımsızlığı uğruna kazanılan bu büyük zaferlerden ilham alarak, demokrasimizi güçlendirmek ve ülkemizi çağdaş uygarlıklar düzeyine ulaştırmak hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimiz ve kahraman ordumuzun tüm mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmet ve şükranla, gazilerimizi de minnet ve saygıyla anıyorum.”

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN - Akdağmadeni Belediyesi
30-agustos-zafer-bayrami-kutlu-olsun-yozgat-akdagmadeni-belediye