30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Belediye meydanında bulunan Atatürk Anıtı önünde anma programı  gerçekleştirildi.

Düzenlenen Programa İlçe Kaymakamımız Fatih TOPUZ, Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN, Belde Belediye Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, İlçe Protokolu ve vatandaşlar katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla devam eden anma programı günün anlam ve öneminin yapıldığı konuşmanın ardından son buldu.

Bugün ‘'Ya istiklal ya ölüm’ diyerek zafere yürüyenlerin günü!''

Bu kutlu zaferin mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN - Akdağmadeni Belediyesi
30-agustos-zafer-bayramimiz-kutlu-olsun-yozgat-akdagmadeni-belediye