Belediyemiz tarafından yürütülen yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Güneyli mahallesi Esentepe ve Kadıkışlası  Mezrası’nda yaklaşık 3 bin 500 metre uzunluğunda sathi kaplama asfalt çalışması yapıldı. Bölgede yol genişletme çalışmaları, yağmur suyu drenaj hatlarının yapımı, zemin sağlamlaştırma işleminden sonra mahalle sakinleri için çileye dönen yol yeni haliyle vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.  Yapılan çalışmaları incelemek için Esentepe mezrasına giden  Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN’ı yolda karşılayan mahalle sakinleri 45 yıldan bu tarafa unutulan, göz ardı edilen mezralarının yapılan yeni yolla birlikte büyük bir sorundan kurtulduğunu belirterek Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN’a teşekkür etti.  Ulaşılmaz, erişilmez olmak yerine ulaşılmadık yerlere ulaşmak, erişilmedik yerlere erişmek için çalışıyoruz. Söz verdiğimiz gibi her sokakta ayak izimiz, her caddede alın terimiz olacaktır. Gayret bizden, tevfik Mevla’dan, takdir hizmetlerin en güzeline layık Akdağmadeni halkındandır.

ESENTEPE VE KADIKIŞLASI YOLU TAMAMLANDI - Akdağmadeni Belediyesi
esentepe-ve-kadikislasi-yolu-tamamlandi-yozgat-akdagmadeni-belediye