Türkiye’de başka örneği olmayan, alttan ısıtmalı, iki aracın yan yana geçemediği Akdağmadeni Devlet Hastanesi Acil Servis yolu değişiyor. Yapıldığı günden itibaren büyük bir tartışma konusu olan ve birçok vatandaşımızın mağdur olduğu Akdağmadeni Devlet Hastanesi Acil Servisi, belediyemizin başlatmış olduğu çalışmayla yeni yoluna kavuşuyor. Yol yapım çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN yeni yol çalışması hakkında şunları söyledi. ‘’ Halkımızın sağlık ve güvenliği için bu ucube acil yolu yerine düz, güvenli, ulaşımı kolay, etrafında otopark alanlarının olduğu yeni yol çalışmamız başlamıştır. Vatandaşlarımızın sağlığı herşeyden önemlidir’’ dedi. Acil durumlarda bir saniyenin bile büyük bir öneminin olduğunu belirten Başkanımız; ‘’ Mevcut Acil Servis yolu özellikle kış aylarında vatandaşlarımız ve sağlık personelleri için büyük sorun oluyordu. Bizler de göreve başladığımız günden itibaren bu sorunu gidermek için planlamalarımızı yaptık. İlçemiz için büyük bir sorun teşkil eden bu konuyu da çözeceğiz inşallah. Halkımız istiyor biz yapıyoruz, İlçemize hayırlı olsun. ‘’ diyerek sözlerini bitirdi.

ACİL SERVİS YOLU EZİYETİNE SON - Akdağmadeni Belediyesi
acil-servis-yolu-eziyetine-son-yozgat-akdagmadeni-belediye