29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 96. Yıldönümü münasebetiyle Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törene Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN, İlçe Kaymakamı Murat KAPLAY , Akdağmadeni Cumhuriyet Savcısı Ali Erhan ÖZKAYA, Kurum Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşları ,vatandaşlar ve İlçe Protokol Üyeleri katılım sağladı. Çelenklerin sunumundan sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra çelenk sunma töreni sona erdi.

Tüm Etkinlikler
Etkinliklerimiz

Kanunlarda tanımlanan belediye hizmetlerini etkinlik, katılımcılık,saydamlık, hesap verebilirlik ve güler yüzlü hizmet ilkeleri çerçevesinde, teknolojik olanaklardan da yararlanarak, süratli ve dürüst bir şekilde yürütmek,

Takip Et
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇELENK SUNMA TÖRENİ - Akdağmadeni Belediyesi
Yozgat’ın 103 km doğusunda yer alan Akdağmadeni 1815 yılında yerleşim yeri olarak kuruluyor.1862 yılında da belediye teşkilatı kurulmuştur.Ülkemiz de ilk belediye 1858 yılında Beyoğlu Belediyesidir Akdağmadeni Belediyesi de 1862 yılında kurularak Türkiye’nin 2. belediyesidir.
29-ekim-cumhuriyet-bayrami-celenk-sunma-toreni-yozgat-akdagmadeni-belediye