Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN ve Ak Parti Akdağmadeni İlçe Başkanı Adem DARIMLA Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri ERSOY'u ziyaret etti. Ziyarette Sayın Bakanımıza Başkanımız tarafından  İç Anadolu Bölgesinin cenneti, tarih ve doğanın buluştuğu kadim ilçemiz Akdağmadeni hakkında bilgiler verildi. İlçemizde Jeotermal Turizm açısından oldukça büyük öneme sahip olan Akdağmadeni’nin turizm bölgesi ilan edilmesi noktasında verimli bir görüşme gerçekleştiğini belirten Başkanımız, ayrıca Eski Kilisenin ayağa kaldırılması noktasında hazırlamış olduğumuz Restorasyon projesini de Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri ERSOY’a sundu.Bizlere gösterdikleri ilgi ve verimli geçen görüşme için Sayın  Bakanımıza teşekkür ediyoruz.

BAŞKANIMIZDAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKANIMIZ MEHMET NURİ ERSOY' A ZİYARET - Akdağmadeni Belediyesi
baskanimizdan-kultur-ve-turizm-bakanimiz-mehmet-nuri-ersoy-a-ziyaret-yozgat-akdagmadeni-belediye