Belediye Başkanımız Uzm.Dr.Nezih YALÇIN , Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, 11 ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandili'nin Akdağmadeni'ne, Türkiye'ye ve tüm insanlığa sağlık ve huzur getirmesini diledi.
Ramazan ayının müjdecisi olarak kabul edilen Berat Kandili nedeniyle bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanımız Uzm.Dr. Nezih YALÇIN, rahmet ve mağfiret dolu mübarek Berat Kandili'ni bir kez daha idrak etmenin mutluluğu içerisinde olduklarını kaydetti. Berat Kandili'nin Cenab-ı Allah'ın kendisinden af dileyenleri bağışlayarak kurtuluş beratı verdiği önemli bir gece olduğuna dikkati çeken Başkanımız , şunları kaydetti: Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu zor günlerde kurtuluş, af ve arınma gecesi olan Berat Kandilimiz, bizlere manevi bir nefes aldırma, kendimizi sorgulama ve gönül dünyamızı temizleme fırsatı sunar. Bu mübarek gecede dargınlıkları ve küskünlükleri unutmalı, nefsimizle yüzleşip, hata ve günahlarımız için Yüce Allah'tan af dilemeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimin Berat Kandili'ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini, içinde olduğumuz zor günleri bir an önce geride bırakmaya vesile olmasını, ülkemize ve tüm insanlığa sağlık ve huzur getirmesini temenni ediyorum." Dedi.

BERAT KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN - Akdağmadeni Belediyesi
berat-kandilimiz-mubarek-olsun-yozgat-akdagmadeni-belediye